Здравейте!

Аз съм Кристин Калоянова рехабилитатор в “Холистичен център здраве за всички”

Работя с хора отговорни към здравето си, които искат да преодолеят болките в ставите, гърба и мускулите. Помагам им да постигнат по-добра подвижност в тялото, да повишат нивата на енергия и да имат по-добър сън.

Това, което ме отличава от другите физиотерапевти е, че още след първата терапия хората усещат облекчение на болките в тялото. Осезаемо спадат нивата на стреса и хората успяват да си отдъхнат качествено от забързаното ежедневие. 

Изградила съм 3-степенна система, базирана на източна и западна медицина. Тя включва лечебен масаж, лечебна физкултура и подход за изграждане на здравословни навици.

Благодарение на това клиентите ми подобряват самочувствието си, и живеят без болка. Пълноценни са за себе си и семейството си и са удовлетворени от процеса на промяната към по-доброто здрав Лечение чрез движение!

Ако искате да разберете как стигнах до тук, вижте моята история.

Тристепенната холистична система:

Диагностика и Лечение – обследване/рехабилитация /идивидуален подход

Поддръжка и Превенция – лечебни масажи/гимнастики /терапии/хранителни съвети

Коучинг и изграждане на здравословни навици – как да можем да бъдем най- добрите версии на себе си?

01.

Диагностика и Лечение

icon-decor-2
Проблемите не са необратими!
Когато ви заболи, казвате ли си, че това е нормално или е просто от годините? Чакате ли здравословните ви проблеми да се оправят от само себе си? Те често се сформират с години поради вредни фактори в околната среда. Но процесът не е нужно да бъде необратим!
icon-decor-1
Точната диагностика открива източника на вашите проблеми!
Първата стъпка към подобрението е локализирането и намирането на първоизточника на вашите проблеми. За да разберем проблема в детайли провеждаме дискусия относно хронологията и естеството на вашето заболяване. Обсъждаме всички фактори, които могат да повлияят на вашия проблем.
icon-decor-3
Обследване на проблемните зони разкрива реалното ви състояние.
След дискусията предстои специална сесия на обследване. Тя позволява на специалиста да се докосне до проблемните зони и да разбере реалното състояние на вашето тяло.
icon-decor-2
Индивидуалната здравословна оценка е основата за плана на лечение.
Дискусията и обследването са двете основи, които изграждат индивидуалната оценка на здравословното ви състояние. На базата на тази оценка идентифицираме вашите нужди и изготвяме план за отстраняването на болката и дискомфорта.

02.

Поддръжка и Превенция

icon-decor-2
Постоянството е ключово!
В този етап от системата ключово значение има постоянството в назначеното лечение. Често травмите са се развивали с години, което изисква време и усилия в следването на лечебния план до пълно оздравяване.
icon-decor-1
Лечение чрез движение!
Методите от системата залагат на лечение чрез движение за постигане на желаните резултати. Това включва рехабилитационни процедури, лечебни масажи и гимнастика. Всички упражнения са специално подбрани за да укрепят вашите слаби зони.
icon-decor-3
Промяната зависи от вас!
Ще получите знания как да поддържате тялото си вкъщи и да се справите с болките и сковаността. Сами ще успеете да предотвратите влошаването на здравословните ви проблеми и дори да ги преодолеете. Здравето ви е във вашите ръце!

03.

Индивидуален коучинг и изграждане на здравословни навици

icon-decor-2
Негативната нагласа е най-голямата бариера!
Много често, най-голяма вреда ни носи собствената ни нагласа. Много хора поддържат ограничаващи убеждения, че болката е неизбежна, проблемите са нелечими, а промяната е невъзможна. Когато дадем сила на тези убеждения да ни контролират, оставяме стресът и чувството на неудовлетвореност да ни погълнат. Това прави целите ни невъзможни за достигане.
icon-decor-1
Емоционалното здраве е от ключово значение!
Затова третият стадии от системата акцентира на психо- емоционалното състояние.  Фокусираме се върху различни видове медитации, визуализации, упражнения за дишане. Преодоляваме ограничаващите убеждения и подобряваме нивата на енергия и качеството на съня.
icon-decor-3
Изградете трайни здравословни навици!
Тук ще получите множество ценни и целенасочени съвети как да подобрите навиците си, за да водите здравословен начин на живот. Научете как да имате траен ползотворен ефект върху вашето здраве. Преодолейте старите проблеми и научете как да превантирате новите още в зародиш. Превърнете слабите места в силни и осъществете най-добрата версия на вашите дух и тяло.

Вижте как можем да ви помогнем да се справите с вашите проблеми.

Работно време

Вторник - Събота

10:30 – 19:30

Четвъртък

13:30 – 19:30

Неделя и Понеделник

Почивен ден