Маруся Маринова

Моето запознанство с Кристин беше преди няколко години, когато моя позната горещо ми я препоръча. Реших да отида на масаж и заради болката в едната ми ръка, която беше до степен на частично обездвижване. Трудно вземах чантата си от задната седалка на колата, но това беше най-
малкият проблем, защото движенията ставаха все по-ограничени.

В ръцете на Кристин се чувствах превъзходно, тя спечели моето доверие и аз реших да споделя моите притеснения. Разказах и за това колко дълго търсех варианти при различни специалисти,ако не да възстановя напълно свободното движение на ръката си, то поне да задържа процеса. Знаех, че ще ми предложи някакъв вариант, но съвсем не подозирах, че резултата ще бъде толкова добър. Само след няколко процедури аз почувствах облекчение и не можех да се нарадвам на резултата, който така дълго търсих.

Използвайки нейната оздравителна система, аз се освободих напълно от болката и ограниченото движение, сега правя свободно движения във всички посоки. Спазвам препоръките, които Крис ми даде, за да поддържам резултата в добро здраве и подвижност. За болката отдавна забравих, но за упражненията не. Днес се радвам повече на
ароматния масаж, който правя при Кристин. Препоръчвам нейната оздравителна програма, не само защото има резултат, но и защото мисля, че е добре да се грижим за себе си превантивно, а защо не и да се поглезим с невероятния арома масаж на Кристин.

Оставам на разположнение да отговоря на всеки един въпрос, свързан с работата на Кристин на имейл: marusya.b.marinova@gmail.com

Светлана Андреева

Първата ми среща с Кристин беше преди четири години. С дископатия и почти неподвижна дясна ръка в рамената област.Взимах хапчета за болките в кръста. Ефекта дойде след първия масаж–Кристин се занимава с мен 2 часа, и не се отказа докато не почувствах облекчение.

Още след първия масаж си я кръстих „златоръчка“ и така е до сега, вече четири години. Ходя всяка седмица, проблемите с ръката ги реши още първата година, с масажите и лечебната гимнастика подържа дископатията ми безболезнена.

За мен посещенията при Кристин са гаранция за пълноценен живот без болка. Ако някой има съмнение за стойността на работата с Кристин Калоянова, може да ми пише на е-мейл sv.and@abv.bg . Ще се радвам да поговоря снего за това.“)

Благодаря на Кристин Калоянова и благодаря на нейните оздравителни програми“

Мая

Както винаги в живота, нещата не стават случайно. Преди няколко месеца се запознах с Криси, прекрасен, лъчезарен човек, истински професионалист. Тя се грижи за моето здраве като използва холистични методи за лечение. Имам от години хронични болки в гърба и кръста, но благодарение на нейните оздравителни програми, тези проблеми вече са отминали. Получих травма на коляното след тренировка. Благодарение на работата с Кристин Калоянова имам значително подобрение. Искрено й благодаря за работата й, защото тялото ми е релаксирано, а знаем в днешно време колко е ценно това заради забързания ни живот, който води до стрес и напрежение. Благодарение на нея се чувствам балансирана и много по- здрава от преди.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Кристин Калоянова, може да ми пише на е- мейл: mayya_dent@abv.bg. Ще се радвам да поговоря с него за това.

Вашата обратна връзка